1. Home
  2. E-Mail
  3. Zorgmessenger optie activeren in de E-Zorg webmail applicatie

Zorgmessenger optie activeren in de E-Zorg webmail applicatie

Wanneer u gebruik maakt van de webmail applicatie en u hiermee gebruik wilt gaan maken van de zorgmessenger zal er binnen de instellingen van webmail een aanpassing doorgevoerd moeten worden om de mail veilig te kunnen versturen.

Let op dat alle mail vanaf dat moment veilig verstuurd wordt tot het moment dat u de instelling weer terugzet.

Hoe komt u bij deze optie?

Ga vanaf het hoofdscherm naar “instellingen”

Tabblad “Identiteiten”

Klik op het betreffende mailadres aan de linkerkant.

Ga naar de optie “Zorg Messenger Instellingen”

Pas hier het vinkje aan voor het versturen van de mail via de standaard mailserver of via de Zorg Messenger server.