1. Home
  2. E-Mail
  3. Ondertekening instellen bij Webmail

Ondertekening instellen bij Webmail

U kunt binnen de webmail omgeving van E-Zorg standaard een ondertekening toevoegen aan elk e-mailbericht.
Ondertekening wordt vaak ook als handtekening aangeduid.

De ondertekening kunt u instellen via het instellingen menu in de webmail omgeving.

• Ga vanaf het hoofdscherm naar de optie “Instellingen” rechtsboven
  • Klik vervolgens het tabblad “Identiteiten” aan.
  • In het volgende scherm ziet u het desbetreffende mailadres aan de linkerkant staan. Klik deze aan en kies rechts het tabblad “Ondertekening”.
  • In dit veld kunt u uw ondertekening aanmaken.
  • Klik vervolgens op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Desgewenst kunt u ook kiezen voor HTML ondersteuning, dan krijgt u de mogelijkheid voor opmaak van de ondertekening.
Lettertype, tekst grote, kleuren en afbeeldingen mogelijkheden worden dan beschikbaar als optie.