1. Home
  2. E-Mail
  3. Nieuw webmail uiterlijk Elastic

Nieuw webmail uiterlijk Elastic

De makers van Roundcube, de open-source software welke E-Zorg gebruikt voor de webmail, hebben in versie 1.4 een nieuwe interfacestijl toegevoegd genaamd Elastic.

Elastic geeft een nieuwe fris uiterlijk aan de webmail en past zicht automatisch aan op verschillende schermgroottes, dus ook ideaal voor mobiel en tablet gebruik!

E-Zorg gaat Elastic als standaard aanbieden vanaf 3 juni.

Dit is de Elastic inlogpagina

Wil je nu alvast kennismaken met Elastic? login op de webmail, ga naar Instellingen klik op Gebruikersinterface en selecteer bij Interfacestijl Elastic. klik op Opslaan en Elastic is actief.

Liever alles bij het oude laten? De Classic interfacestijl blijft voorlopig als optie beschikbaar.