1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Veiligheid
  4. Kunnen de mobiele apps beveiligd worden met een PIN-code?

Kunnen de mobiele apps beveiligd worden met een PIN-code?

Als uw telefoon in verkeerde handen belandt, wilt u uiteraard niet dat men zomaar bij de gegevens in de KPN Zorg Messenger kunt komen. Om een extra beveiligingslaag toe te voegen voor dit soort scenario’s, kunt u ervoor kiezen om de app te beveiligen met een PIN-code.

In de praktijk houdt dit in dat u iedere keer wanneer u de app op uw telefoon opent uw PIN-code moet invoeren voor u toegang krijgt tot de messenger.

De PIN is gemakkelijk in te stellen. Ga in uw mobiele applicatie naar de ‘Algemene instellingen’. Onder ‘Algemeen’ ziet u hier de optie ‘PIN gebruiken’ – zet deze op ‘Ja’. Vervolgens kunt u zelf een code kiezen van vier cijfers. Zorg dat deze niet te gemakkelijk te raden is.

Na bevestiging van deze PIN-code is de PIN geactiveerd.