1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Veiligheid
  4. Hoe kan ik op afstand uitloggen?

Hoe kan ik op afstand uitloggen?

Op afstand uitloggen is een handige optie voor wanneer u het apparaat waarop u ingelogd bent bijvoorbeeld verloren hebt.

Afhankelijk van uw rol in de KPN Zorg Messenger zijn er twee mogelijke manieren om op alle actieve apparaten tegelijk uit te loggen.

Als ‘reguliere’ gebruiker kunt u in de web client of de desktop client uw profiel openen en vervolgens naar de tab ‘Geavanceerd’ gaan. Scroll naar beneden voor een overzichtje van uw ingelogde apparaten. Onder dit lijstje staat een knop om alle apparaten mee uit te loggen.

Bedrijfsbeheerders hebben een tweede optie, waarmee ze overigens niet alleen zichzelf maar ook collega’s op afstand kunnen uitloggen. Via de ‘Gebruikers’ tab in de bedrijfsinstellingen kunt u dan de gewenste gebruiker opzoeken en naast diens naam op ‘Wijzig’ klikken. De optie om de gebruiker op alle apparaten uit te loggen vindt u vervolgens onder het kopje ‘Acties’.