1. Home
  2. E-Mail
  3. HTML opmaak verdwijnt bij doorsturen of beantwoorden via webmail

HTML opmaak verdwijnt bij doorsturen of beantwoorden via webmail

Wanneer u een bericht doorstuurt via de webmail en constateert dat de opmaak van uw bericht verloren gaat dan heeft dit te maken met de HTML instelling.

De HTML opmaak zorgt er voor dat uw bericht kan bestaan uit plaatjes en opgemaakte tekst (zoals u gewend bent met het bezoeken van een website). Door de volgende optie goed te zetten bij de instellingen van uw webmail-account voorkomt u dat de opmaak van uw mail wordt omgezet in alleen tekst.

Hier vindt u deze optie in de Classic webmail weergave:

En in de nieuwe Elastic webmail weergave ziet het er zo uit: