1. Home
  2. E-Mail
  3. Doorstuuradressen instellen voor uw mailadres

Doorstuuradressen instellen voor uw mailadres

Ga via uw webbrowser naar https://mailbeheer.ezorg.nl. In verband met de veiligheid kan dit alleen vanaf een locatie waar een E-Zorg verbinding ligt!

Doorstuuradressen inschakelen

1. Vanaf uw startpagina, selecteer tabblad De mailaccountinstellingen wijzigen.
  2. Kies het tabblad Doorsturen.
  3. Selecteer het selectievakje Het doorsturen van e-mailberichten activeren.
  4. Vul in het opgelichte vakje het e-mailadres of e-mailadressen in waar de berichten naar doorgestuurd mogen worden.
  5. Klik op OK.

Doorstuuradressen uitschakelen

1. Vanaf uw startpagina, selecteer tabblad De mailaccountinstellingen wijzigen.
  2. Zorg dat het selectievakje Het doorsturen van e-mailberichten activeren niet is geselecteerd.
  3. Klik op OK.

Doorstuuradressen wijzigen

1. Vanaf uw startpagina, selecteer tabblad De mailaccountinstellingen wijzigen.
  2. Kies het tabblad Doorsturen.
  3. Ga naar het vak Inkomende berichten naar het volgende e-mailadres doorsturen.
  4. Pas hier de ingevulde e-mailadressen aan of verwijder deze.