Waarvoor dient de fallback taal?

Mocht uw organisatie teamleden hebben die de standaard taal ingesteld in de KPN Zorg Messenger niet volledig beheersen, dan kunt u gebruikmaken van de zogeheten ‘fallback taal’. Dit is een optie die de bedrijfsbeheerder aan kan zetten voor de gehele organisatie. Wanneer het aanstaat, ontvangen alle teamleden systeemmails in zowel de standaard taal als minstens één alternatieve taal .

Deze instelling heeft geen invloed op mails die contacten bij andere organisaties ontvangen. Het is puur voor de medewerkers van uw eigen organisatie.

Om de fallback taal aan te zetten kunt u via de bedrijfsinstellingen naar de ‘Geavanceerd’ tab gaan en vervolgens de “Gebruik fallback-taal in de gegenereerde e-mails” optie aanvinken.