1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Bedrijfsinstellingen
  4. Ik wil dat mijn organisatie niet alle clients beschikbaar heeft, kan dat?

Ik wil dat mijn organisatie niet alle clients beschikbaar heeft, kan dat?

Het is mogelijk om bepaalde clients specifiek voor uw organisatie uit te zetten. Mocht het bijvoorbeeld bedrijfsbeleid zijn dat alleen smartphones van een specifiek type gebruikt mogen worden, dan kan de toegang tot andere varianten uitgezet worden.

Standaard staan alle clients aan. We raden aan dit zo te houden, behalve als er een goede reden is om een client uit te zetten.

U kunt een overzicht van de beschikbare clients opvragen door in de bedrijfsinstellingen naar ‘Geavanceerd’ te gaan en vervolgens naar de onderkant van de pagina te scrollen. Onder ‘Client toegang’ staan zowel de beschikbare clients als de optie om deze aan of uit te zetten.

Indien de API beschikbaar is gemaakt voor uw organisatie, zal deze ook in dit lijstje worden weergegeven. Onder de noemers iOS en Android vallen zowel smartphones als tablets van deze typen.

Als bedrijfsbeheerder zult u overigens altijd toegang blijven houden tot alle clients. Zo kunt u uzelf niet per ongeluk de toegang tot de bedrijfsinstellingen ontnemen door de web en desktop clients uit te zetten.