Hoe deactiveer ik collega’s?

Wanneer een collega uit dienst gaat, zult u hem / haar willen deactiveren in het bedrijfsaccount. Admins kunnen dit doen door via het menu rechts bovenin de bedrijfsinstellingen te openen en naar de ‘Gebruikers’ tab te gaan.

Hier ziet u een overzicht van alle gebruikers die bij uw organisatie horen. Zoek de collega in kwestie op en klik naast diens nam op ‘Opties’. Er verschijnt een extra menuutje. Kies hier voor ‘Deactiveer’.

Deze gedeactiveerde collega’s kunnen niet langer inloggen en de KPN Zorg Messenger zal conversaties met deze persoon weergeven als een gesloten conversatie.