1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Secure Mail
  4. Outlook add-in Niet Veilig Verzenden

Outlook add-in Niet Veilig Verzenden

Als standaard uw Zorg Messenger account ingesteld is in Outlook verzendt u alle email automatisch veilig.

Soms is het niet nodig om een bericht veilig te verzenden.

Met de “Outlook add-in Niet Veilig Verzenden” krijgt u een extra knop in het berichten venster van Outlook.

Gebruikt u deze knop dan zal er in het email bericht een toevoeging gedaan worden (op de achtergrond) die het centrale systeem aangeeft dat het bericht als reguliere mail afgehandeld mag worden.
Vervolgens wordt het bericht direct verzonden.
De email zal via de regulieren weg aangeboden worden aan de ontvanger en zal niet via de Zorg Messenger aangeboden worden mocht de ontvanger niet direct zijn aangesloten binnen het gesloten netwerk.

Vanaf versie 1.1.0 is de knop nu ook zichtbaar bij vergader verzoeken in de agenda.

De Outlook add-in is geschikt voor Outlook 2007 en hoger.

in de Artikel bijlagen staat de Outlook add-in beschikbaar als download.
De 64 Bit versie heeft u nodig mocht u Microsoft Office in de 64 bit geïnstalleerd hebben.