Mailclient Microsoft Outlook 2016/Office 365 instellen voor de Zorg Messenger

Deze instellingen zijn voor de Hybrid-Mail functie van de Zorg Messenger. klik u hier voor de installatie handleiding van de reguliere mail

• Start Microsoft Outlook 2013/2016
  • Klik op “Bestand”
  • Klik op “Info”
  • Klik op “Accountinstellingen” en nogmaals “Accountinstellingen”
  • Klik op uw bestaand E-Zorg e-mailaccount en daarna op “Herstellen”
    • Klik op “Geavanceerde opties
    • Vink “Ik wil mijn account handmatig herstellen” aan
    • Klik op “Repareren
  • Inkomende e-mail
    • in geval van “POP3 – Accountinstellingen
      • Server “mail.ezorg.nl” Poort “995
      • Vink “Voor deze server is een versleutelde verbinding vereist (SSL/TLS)” aan
    • In geval van “IMAP  – Accountinstellingen
      • Server “mail.ezorg.nl” Poort “993
      • Versleutelingsmethode “SSL/TLS
      • Laat “Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA)  vereisen” uit
  • Uitgaande e-mail
    • Server “smtp.zorgmessenger.ezorg.nl” Poort “587
    • Versleutelingsmethode “STARTTLS
    • Laat “Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA)  vereisen” uit
    • Vink “Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist” aan
      • Selecteer “Dezelfde instellingen gebruiken als voor de server voor inkomende e-mail
  • Klik op “Repareren