1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Secure Mail
  4. Secure mail instellen in CGM Apotheek
  1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Zakelijk
  4. Secure mail instellen in CGM Apotheek

Secure mail instellen in CGM Apotheek

Binnen CGM Apotheek is het mogelijk om via de EBS e-mails veilig te verzenden via E-Zorg Secure mail. Hiervoor zijn parameters beschikbaar gemaakt door CGM.

De parameters zijn te vinden via menu boven in het scherm -> Systeembeheer -> Parameters. Deze zijn organisatie breed.
Onder de module Communicatie zijn een 5 tal E-Zorg specifieke parameters beschikbaar:

EZorgSmtpEnableGebruik SSL connectie
    EZorgSmtpHostHost EZorg SmtpServer
    EZorgSmtpPortPort EZorg SmtpServer
    EZorgSmtpPwdPassword smtpServer
    EZorgSmtpUsernameUsername smtpServer
    CGM Apotheek Communicatie Parameters

De waardes EZorgSmtpEnable, EZorgSmtpHost en EZorgSmtpPort zijn standaard al ingevuld, u hoeft alleen nog de EZorgSmtpPwd en EZorgSmtpUsername in te vullen.

Om de waarde in te voeren voor EZorgSmtpPwd klikt u op deze parameter en vervolgens op de button Nieuw. in het veld “Password smtpServer” vult u het wachtwoord in wat u van E-Zorg verkregen heeft.

Om de waarde in te voeren voor EZorgSmtpUsername klikt u op deze parameter en vervolgens op de button Nieuw. in het veld “Username smtpServer” vult u het wachtwoord in wat u van E-Zorg verkregen heeft.

Voor het gebruik van de optie is een account op de Zorg Messenger benodigd, deze kunt u aanvragen via https://ezorg.nl/aanvragen/zorg-messenger-veilige-mail-aanvragen/