1. Home
  2. Handleidingen
  3. Internet toegang
  4. Office 365 geen internet verbinding

Office 365 geen internet verbinding

Office 365 geen internet verbinding, fout in Windows 10

Apparaten die een handmatig of automatisch geconfigureerde proxy gebruiken, vooral met een virtueel particulier netwerk (VPN), kunnen een beperkte internetverbinding of de afwezigheid ervan weergeven in de netwerkverbindingsstatusindicator (NCSI). Dit kan gebeuren wanneer een verbinding met een VPN tot stand wordt gebracht of verbroken, of wanneer de status ertussen verandert.

Deze fout binnen Windows 10 is bij Microsoft bekent sinds versie 1909. Vooralsnog is het niet duidelijk of deze fout herstelt in de laatste update versie 20H2.

Deze fix van E-Zorg zal een register sleutel aanpassen en weer terug zetten op de oorspronkelijke waarde. Herstart na installatie van de fix uw computer.

Het register in Windows 10 vormt een belangrijk onderdeel en bevat een flink deel van de instellingen van het besturingssysteem. Onjuiste handmatige aanpassingen van het register kan dan ook leiden tot een onherstelbaar besturingssysteem.

Mocht deze fix niet werken neemt u dan contact op met uw IT beheerder.

Afdrukken

Artikel bijlagen