1. Home
  2. Handleidingen
  3. Internet toegang
  4. Noodzakelijke instellingen Windows Updates en Office365

Noodzakelijke instellingen Windows Updates en Office365

Voor het installeren van Office 365 of Windows updates is het noodzakelijk om de volgende regel toe te passen (als administrator via de opdrachtenprompt):

netsh winhttp set proxy proxy.ezorg.nl:8080

In de handleiding ‘Installatie Internet’ kunt u de volledige procedure terugvinden.

TIP:

Windows Updates worden door Microsoft op de 2e dinsdag van de maand uitgebracht na 19:00. Indien u de PC’s in de nacht aan laat staan dan heeft u tijdens kantooruren minder hinder van deze downloads.