Internet IP adres E-Zorg

Er zijn diensten op Internet die filteren op IP adressen. Een publiek IP adres is uniek voor een organisatie of netwerk. E-Zorg gebruikt de volgende IP adressen op Internet: 37.9.216.64/28.

Maakt u gebruik van E-Zorg dan maakt u ook gebruik van het publieke IP adres van E-Zorg. Deze is niet specifiek voor u, maar generiek voor E-Zorg.

Mocht een dienst zoals Vecozo u vragen om een publiek IP adres door te geven, dan kunt u verwijzen naar dit artikel.