1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Contacten
  4. Hoe kan ik een gesprek starten met een collega?

Hoe kan ik een gesprek starten met een collega?

U kunt een overzicht van reeds geregistreerde collega’s vinden via de ‘Collega’s’ knop in de linker zijbalk van de KPN Zorg Messenger. Klik op de gewenste collega – u kunt direct beginnen met chatten.

Is uw collega nog niet in de KPN Zorg Messenger te vinden? Nodig hem/haar dan uit. U kunt dit doen door op ‘Nieuw’ te klikken (in de desktopversie bovenin uw scherm, mobiel onderin). Vervolgens opent er een menu met de optie om een gesprek te starten met een contact of collega. Kies deze optie en vul het e-mailadres van uw collega in. Klik op ‘Voeg toe’.

Let op: zorg dat u het zakelijke e-mailadres van uw collega gebruikt om uw collega uit te nodigen. Wanneer u een e-mailadres gebruikt met een andere domeinnaam dan dat van uw organisatie, zal uw collega niet als collega maar als los contact toegevoegd worden.