1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Contacten
  4. Kan ik een contactpersoon ook verwijderen?

Kan ik een contactpersoon ook verwijderen?

U kunt collega’s niet uit uw overzicht verwijderen – andere contacten wel.

Om een contact te verwijderen opent u de conversatie met deze persoon en klikt u bovenin op ‘Meer’. Er verschijnt dan een menu met de optie om het contact te verwijderen.

Via uw smartphone met de Android app kunt u ook contacten verwijderen. U selecteert dan het contact in uw contactenlijst door deze ingedrukt te houden. Er verschijnt wederom een menu, met de optie om het contact te verwijderen.

Voor iOS (iPhone/iPad) is dit nog niet mogelijk.

Nieuwe berichten van dit contact worden wel weergegeven en het gesprek met dit contact wordt teruggezet in de lijst.