1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Foutmeldingen
  4. Your subscription does not allow this feature. (foutcode -32162)

Your subscription does not allow this feature. (foutcode -32162)

Indien u deze melding krijgt dan heeft u niet het juiste abonnement om de functie te kunnen gebruiken. Indien u uitgenodigd bent door een zorg professional dan kunt u uitsluitend communiceren met de betreffende zorg professional. U kunt geen andere gebruikers uitnodigen voor het gebruik van Zorg Messenger.

Videobellen dient ook gestart te worden door de zorg professional waar u door uitgenodigd bent.

Wilt u zelf ook gebruikers kunnen uitnodigen bekijk dan onze abonnementen op de website: https://ezorg.nl/diensten/zorg-messenger/

Ontvangt u toch de melding ondanks dat u een abonnement heeft afgenomen? Controleer dan of u met de juiste gegevens bent ingelogd en of het juiste profiel is gekozen linksboven.