1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Foutmeldingen
  4. Foutmelding “Ice procedure failed. (-2006)”

Foutmelding “Ice procedure failed. (-2006)”

De foutmelding ” Ice procedure failed. (-2006)” kan voorkomen tijdens het gebruik van KPN Zorg Messenger/ Videobellen.
Die melding verschijnt wanneer uw Internet verbinding niet stabiel genoeg is. Indien u op dat moment via Wifi verbonden bent, kan het helpen om dichter bij uw modem/access point te gaan zitten of (in het geval van een PC of Laptop) een netwerkkabel aan te sluiten ter vervanging van de draadloze verbinding.

Via deze website kunt u testen of uw apparatuur en verbinding geschikt zijn voor videobellen: https://test.webrtc.org/