1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Beeldbellen
  4. Wat toont mijn mobiele apparaat als ik een videogesprek ontvang?

Wat toont mijn mobiele apparaat als ik een videogesprek ontvang?

Inhoud

Als je gebeld wordt op je mobiele toestel, ben je gewend dat je een belscherm ziet met de optie om het gesprek aan te nemen of te weigeren. Met videogesprekken werkt dit net even anders.

Het Zorg Messenger platform stuurt je een notificatie zodra iemand een videogesprek met je wil starten. Hoe je mobiele toestel dit oppakt hangt onder meer af van je eigen instellingen / voorkeuren.

Android

Wanneer een Android toestel een inkomend videogesprek ontvangt, wordt er een notificatie getoond. Deze krijgt van de app de hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat deze zo goed als mogelijk in zicht komt. Het is afhankelijk van de instellingen van jou als gebruiker en de fabrikant van het toestel hoe e.e.a. getoond wordt. Dit zijn de opties:

• Het scherm kan oplichten wanneer de telefoon in slaapstand staat (de telefoon staat aan maar het scherm staat uit).
  • Er wordt een ringtone afgespeeld.
  • Het toestel trilt.
  • De notificatie verschijnt groot in beeld wanneer het scherm aanstaat (zie deze pagina voor uitleg, onder de kop “Heads-up notification”).

iOS

Wanneer een iOS toestel een inkomend videogesprek ontvangt wordt er ook een notificatie getoond. Deze volgt de instellingen die zijn gemaakt binnen de app en de instellingen die zijn gemaakt op het toestel (zie deze pagina voor meer informatie over de instellingen m.b.t. notificaties op een iOS toestel).