1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Beeldbellen
  4. Mijn scherm wordt groen tijdens het videobellen – hoe los ik dit op?

Mijn scherm wordt groen tijdens het videobellen – hoe los ik dit op?

Wanneer deelneemt aan een videogesprek via de Sony Xperia (met de Mediatek Helio chipset), kan het zijn dat je een groen beeld krijgt.

Mocht dit gebeuren, probeer dan de volgende oplossing: ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Weergave’ -> ‘Beeldverbetering’. Zet beeldverbetering uit. Dit zou het probleem moeten oplossen.