1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Berichten
  4. Wat is de betekenis van de groene vinkjes naast een bericht?

Wat is de betekenis van de groene vinkjes naast een bericht?

Naast uw eigen berichten ziet u twee groene vinkjes die de status van uw bericht aangeven.

Eén groen vinkje wil zeggen dat het bericht in goede orde is verzonden. Twee groene vinkjes kunnen twee betekenissen hebben: in groepsconversaties laat het tweede groene vinkje zien dat de server het bericht ontvangen heeft. In een 1-op-1 conversatie laat het tweede groene vinkje zien dat uw bericht is binnengekomen bij de ontvanger.