1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Berichten
  4. Hoe werkt ‘hybrid messaging’?

Hoe werkt ‘hybrid messaging’?

Hybrid messaging houdt feitelijk in dat er zowel via de KPN Zorg Messenger als via mail berichten toegevoegd kunnen worden aan een conversatie in de messenger.

Hybrid messaging is aan te switchen per groepsconversatie. Wanneer het aan staat, zal de KPN Zorg Messenger een e-mail sturen aan de deelnemers van de conversatie wanneer iemand een bericht toevoegt aan de conversatie. Via deze mail krijgen de deelnemers vervolgens de optie om via de messenger te reageren of door middel van een antwoord op de mail. Ook reacties die via e-mail verzonden worden zullen worden toegevoegd aan de conversatie in de messenger.

U kunt hybrid messaging aanzetten in een nieuwe groepsconversatie door bij het aanmaken onderin deze functie aan te zetten. Vervolgens kunt u kiezen welke deelnemers e-mails moeten ontvangen op basis van de activiteit in de conversatie.

Wanneer het gesprek waarvoor u hybrid messaging aan wilt zetten al bestaat, kunt u dit doen indien u de ‘eigenaar’ van de conversatie bent. U zet hybrid messaging aan door bovenin de groepsconversatie op ‘Meer’ te klikken. In de drop-down die verschijnt klikt u op ‘Instellingen’. Vervolgens kunt u ‘Deelnemers kunnen reageren via e-mail’ aanvinken en kiezen voor wie de functionaliteit wordt aangezet.