1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Berichten
  4. Kan ik een bericht na bepaalde tijd automatisch laten verwijderen?
  1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Bijlagen
  4. Kan ik een bericht na bepaalde tijd automatisch laten verwijderen?

Kan ik een bericht na bepaalde tijd automatisch laten verwijderen?

Om berichten na een specifieke tijdsspanne automatisch te verwijderen kunt u gebruik maken van de levensduur functie.

Via de desktop versies van de KPN Zorg Messenger kunt u dit instellen door onderin het invoerveld voor uw bericht op het zandlopertje te klikken. Hier kunt u dan een tijdsspanne selecteren.

Via uw mobiele apparaat kunt u op de paperclip klikken en daarna de zandloper kiezen.

Wanneer u vervolgens uw bericht verstuurt zal er een afteller naast uw bericht staan. Als deze afloopt zal uw bericht automatisch verwijderd worden: van uw eigen apparaat, dat van de ontvanger(s) en de KPN servers.