1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Conversaties
  4. Waarom blijft de ongelezen chats indicator staan?

Waarom blijft de ongelezen chats indicator staan?

Het kans soms gebeuren dat u ogenschijnlijk alles gelezen heeft, maar dat de ongelezen chats indicator (het rode bolletje bovenaan uw chat-overzicht) toch blijft staan. Er is hier veelal een heel logische verklaring voor.

Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op ‘Alle’ of ‘Gesloten’ zet, zullen de gesloten chats getoond worden.

Het is echter het makkelijkst om de filter op ‘Ongelezen’ te zetten. Alle chats waarin ongelezen berichten staan worden dan getoond, ongeacht of ze open of gesloten zijn. U weet dan meteen om welke chats het gaat en kunt uzelf ervan verzekeren dat u geen belangrijke berichten mist.