1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Conversaties
  4. Hoe kan ik gemakkelijk een bestand opzoeken in Zorg Messenger?

Hoe kan ik gemakkelijk een bestand opzoeken in Zorg Messenger?

Let op, zoeken werkt uitsluitend in een zakelijk account, niet in een particulier account.

In het bijlagenoverzicht kun je eenvoudig filteren op diverse bestandstypen middels de ‘Filter’ functie.

In de webversie kan je bij dit overzicht komen door eerst op ‘Meer’ te klikken, en daarna op ‘Bekijk bestanden’ te klikken. Dit overzicht kan je scheiden per tijdseenheid (gescheiden per week, maand of jaar) en oplopend of aflopend sorteren.

In die mobiele app kan je via het menu rechts bovenin, en daar op ‘Bijlagen’ te kiezen.

Ook kun je de zoekfunctie gebruiken. Hierin kun je dan zoeken op de naam van het bestand. Let wel op dat je de filter op alleen bijlagen zet, anders krijg je ook alle berichten, contacten, collega’s en groepen te zien die dezelfde tekst bevatten.