1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Mijn computer vraagt of ik de software van Java vertrouw en wil activeren.

Mijn computer vraagt of ik de software van Java vertrouw en wil activeren.

De Java software is nodig voor de werking van Remote Access, maar wordt wel eens geblokkeerd door een update van Microsoft Windows of Apple OSX. Als u twijfelt aan de betrouwbaarheid van Java controleer dan op www.java.com of u de laatste versie heeft geïnstalleerd.