1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Gebruikersnaam voor thuiswerken – Remote Desktop (RDP)

Gebruikersnaam voor thuiswerken – Remote Desktop (RDP)

Gebruikersnaam voor thuiswerken – Waar te vinden?

Volg deze procedure op de PC die u wilt overnemen (in de apotheek/praktijk)

Toets het Windows logo en de R toets gelijktijdig in op uw toetsenbord

U krijgt dan het ‘Uitvoeren’ scherm te zien. Type daar ‘msinfo32.exe’ en geef enter

U krijgt een scherm met systeeminformatie. Bij gebruikersnaam vindt u de volledig gebruikersnaam. Deze volledige naam (inclusief \ ) heeft u nodig bij het inloggen op uw PC in de apotheek/praktijk.