1. Home
  2. Remote Access Token
  3. De Remote Access Portal gaat veranderen!

De Remote Access Portal gaat veranderen!

Nadat enige tijd geleden de naam van ons Remote Access systeem en het VPN cliënt programma op uw thuis PC al is gewijzigd, van Pulse Secure in Ivanti, is nu ook de rest van het systeem aan de beurt.

Per februari/ maart 2024 voeren wij updates van het systeem door waarmee ook de Remote Access portal in een nieuw jasje gestoken wordt. Met deze update wordt bestaande technologie verder geoptimaliseerd om het systeem stabiel en snel te houden en de bedreigingen vanaf het Internet de baas te blijven.

De werking van de Remote Access portal blijft hetzelfde, maar u kunt binnenkort een nieuw inlogscherm en een nieuwe indeling van uw Remote Access portal verwachten.

De nieuwe versie komt er als volgt uit te zien:

Onderliggend wordt ook het IP adres aangepast van het internet adres remote.ezorg.nl, Deze was IPv4 37.9.216.33 en wordt IPv4: 37.9.217.7 IPv6: 2a07:b701:0:282::7