1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Ik kan wel inloggen maar mijn RDP link of Network Connect werkt niet meer.

Ik kan wel inloggen maar mijn RDP link of Network Connect werkt niet meer.

Dit heeft vaak te maken met een probleem met Java, en kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld een Windows Update. Op www.java.com kunt u via de knop “Heb ik Java?” testen of Java geïnstalleerd is en goed werkt op uw computer, en het eventueel opnieuw installeren.