1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Foutmeldingen
  4. Foutmelding: “Thread not found”

Foutmelding: “Thread not found”

Het is mogelijk dat u een “Thread not found”-notificatie terugkrijgt van de Zorg Messenger na het versturen van een reply e-mail naar een eerdere conversatie. Dit betekent dat de betreffende conversatie niet meer beschikbaar is, omdat deze door de eigenaar gesloten is.

U kunt een nieuwe conversatie aanmaken door een nieuwe e-mail te versturen naar de oorspronkelijke ontvangers.