1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Hoe gebruik ik de Zorg Messenger?
  4. Hoe kan ik een bericht in een conversatie opzoeken?
  1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Conversaties
  4. Hoe kan ik een bericht in een conversatie opzoeken?

Hoe kan ik een bericht in een conversatie opzoeken?

Let op, zoeken werkt uitsluitend in een zakelijk account, niet in een particulier account.

Je kan op twee manieren berichten zoeken. In de conversatie zelf, en vanuit de zoeken balk boven je contactenlijst.

Wanneer je alleen in één enkel bericht wilt zoeken in de web-versie, dan kan je, nadat je het gesprek geopend heb, boven naast het vergrootglas klikken en je zoekopdracht invullen. Let wel op dat je minimaal drie karakters nodig hebt een zoekopdracht te maken.
Wil je dit doen in de mobiele app, dan kan je op het menu rechts bovenin klikken en op ‘Zoeken’ drukken. Geef in het menu wat dan opent de zoekopdracht op.

Om te zoeken in al je conversaties klik je op de ‘Zoeken’ balk boven je contactenlijst, links op je scherm (of mobiel gewoon in het midden). Type hier drie of meer karakters en het zoeken kan beginnen.

Als je je zoekresultaten wilt limiteren tot alleen berichten kun je onder de ‘Zoeken’ balk een filter toepassen. Klik op ‘Opties’ en selecteer de filters die je wilt gebruiken. Klik dan weer op de ‘Zoeken’ knop.