1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Mijn computer vraagt of ik de software van Juniper Networks vertrouw en wil installeren.

Mijn computer vraagt of ik de software van Juniper Networks vertrouw en wil installeren.

Deze software is van ons Remote Access systeem en is inderdaad nodig, graag toestemming geven en installeren.
In sommige gevallen heeft u de mogelijkheid om een vinkje aan te zetten zodat deze vraag de volgende keer niet meer gesteld wordt.