Mailclient Mozilla Thunderbird instellen voor de Zorg Messenger

Deze instellingen zijn voor de Hybrid-Mail functie van de Zorg Messenger. klik u hier voor de installatie handleiding van de reguliere mail

• Start Mozilla Thunderbird
  • Klik op de knop rechtsboven met 3 horizontale lijntjes boven elkaar
  • Kies “Opties” en dan “Accountinstellingen
  • Kies links “Uitgaande server (SMTP)
  • Kies het betreffende E-Zorg e-mailadres dat u wilt aanpassen en klik op “Bewerken
  • Verander de “Servernaam” naar “smtp.zorgmessenger.ezorg.nl
  • Zorg dat de “Poort” ingesteld is op “587
  • Klik op “OK” en nogmaals op “OK