Mailclient Microsoft Outlook 2007 instellen voor de Zorg Messenger

Deze instellingen zijn voor de Hybrid-Mail functie van de Zorg Messenger. klik u hier voor de installatie handleiding van de reguliere mail

• Start Microsoft Outlook 2007
  • Klik op “Extra
  • Klik op “Accountinstellingen
  • Klik op uw bestaand E-Zorg e-mailaccount en daarna op “Wijzigen”
  • Verander de “Server voor uitgaande e-mail (SMTP)” naar “smtp.zorgmessenger.ezorg.nl
  • Klik op “Meer instellingen
  • Kies het tabblad “Server voor uitgaande mail
  • Vink “Voor de server voor uitgaande mail (SMTP) is verificatie vereist” aan
  • Kies “Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail
  • Kies het tabblad “Geavanceerd
  • Vul, als nodig, bij “Uitgaande e-mail (SMTP)” poortnummer “587” in
    • Zet “Gebruik het volgende type versleutelde verbinding” op “TLS
    • (Zorg ervoor dat de poortinstellingen staan zoals hierboven beschreven. Het kan zijn dat een aanpassing van het type versleutelde verbinding het poortnummer doet verspringen)
  • Klik op “OK
  • Klik op “Volgende” en daarna op “Voltooien