1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Het Remote Access portaal meldt “The client could not connect to the remote computer. Remote connections might not be enabled…….”

Het Remote Access portaal meldt “The client could not connect to the remote computer. Remote connections might not be enabled…….”

De computer die u op afstand probeert over te nemen is niet bereikbaar. Het kan zijn dat die computer uitstaat, of dat de verbinding niet mogelijk is wegens instellingen of een firewall op de betreffende werkplek. In de gebruikershandleiding voor Remote Access vindt u meer uitleg hierover. Klik hier voor de handleidingen.
Als het daarmee niet lukt kunt u contact opnemen met de helpdesk.