1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Het Remote Access portaal meldt “Invalid username or password. Please re-enter your user information.” en ik kan niet inloggen.

Het Remote Access portaal meldt “Invalid username or password. Please re-enter your user information.” en ik kan niet inloggen.

De combinatie van de gebruikersnaam, PIN code en token nummer klopt niet.
De gebruikersnaam dient u zonder hoofdletters in te vullen, en de PIN/ het token nummer vult u direct achter elkaar in. Dus 10 cijfers achter elkaar zonder spatie of ‘+’ teken ertussen.
Na 5 foutieve inlogpogingen wordt uw token geblokkeerd voor 5 minuten. Na elke 5 minuten wordt uw token gedeblokkeerd en kunt u het nog eenmaal proberen.

Als het inloggen niet lukt, vul dan het formulier in op onze website voor assistentie van een helpdeskmedewerker (Klik hier). De eerstvolgende werkdag zal er dan contact met u opgenomen worden.