1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Beschikbaarheid en Apps
  4. Welke talen worden ondersteund in de KPN Zorg Messenger?

Welke talen worden ondersteund in de KPN Zorg Messenger?

Ook internationale collega’s en contacten kunnen gebruik maken van de KPN Zorg Messenger – de messenger is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Om in de native client (voor OS X of Windows) of de web client de taal van de messenger te veranderen, gaat u eerst naar het menu rechts bovenin. Kies voor ‘Instellingen’. Vervolgens kunt u de gewenste taal selecteren in het dropdown menu.

Op Android en iOS bepaalt de messenger de taal automatisch, op basis van de systeeminstellingen van uw smartphone.