1. Home
  2. Prijsindexatie
  3. Prijsindexatie E-Zorg producten en diensten

Prijsindexatie E-Zorg producten en diensten

Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland door inflatie. Dat heeft ook effect op onze kosten, denk bijvoorbeeld aan stijgende energie-, loon- en grondstofkosten. Deze kosten mogen wij op basis van art. 6.2 van de Algemene Voorwaarden doorberekenen. Daarom passen wij op 1 juli 2023 onze prijzen en tarieven aan. Zo kunnen wij blijven investeren in de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van onze producten, diensten en netwerk.

Voor de prijsindexatie gebruiken wij het inflatiepercentage dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) jaarlijks vaststelt. De gemiddelde jaarmutatie van de Consumentenprijsindex 2022 is vastgesteld op 10%.

E-Zorg doet er alles aan om de prijsstijgingen voor haar klanten zo beperkt mogelijk te houden, daarom zal E-Zorg de verbindingen niet in prijs verhogen. Voor alle andere producten en diensten niet zijnde verbindingen berekenen wij een prijsindexatie van 10%. Bij deze producten en diensten is E-Zorg vaak afhankelijk van andere leveranciers. Zij voeren soms nog hogere prijsaanpassingen door voor producten en diensten die E-Zorg vervolgens levert aan haar klanten. E-Zorg indexeert niet meer dan de prijsindexatie van 10% die het CBS over 2022 heeft vastgesteld.

Heeft u verder vragen of wenst u aanvullende informatie dan kunt u uw vraag stellen via info@ezorg.nl of bellen met 020-4309033 optie 2.

Afdrukken
Antwoord niet gevonden?
Klik op onderstaande link om u vraag aan de helpdesk te stellen
Stel uw vraag