Mailclient Microsoft Outlook 2016/Office 365 instellen voor de Zorg Messenger

Deze instellingen zijn voor de Hybrid-Mail functie van de Zorg Messenger. klik u hier voor de installatie handleiding van de reguliere mail

• Start Microsoft Office 2016/Office 365
  • Klik op “Bestand
  • Klik op “Info
  • Klik op “Accountinstellingen
  • Klik in het dropdown menu op “Accountinstellingen…”
  • In het Accountinstellingen in het tabblad E-mail klikt u op “Nieuw…
  • Vul het e-mail adres is wat u wilt instellen.
    • Klik op “Geavanceerde opties
    • Vink “Ik wil mijn account handmatig instellen” aan
    • Klik op “Verbinding maken”
  • Kies “POP” of “IMAP
  • Voer uw wachtwoord in voor het e-mail adres
  • Klik op “Verbinding maken
  • (Mocht u een Internet – Beveiligswaarschuwing krijgen klik u op “Nee”, deze servers gebruiken wij niet voor de e-mailhosting)
  • U krijgt een venster met “Er is iets misgegaan”, klik hier op “Accountinstellingen wijzigen
    • Inkomende e-mail
      • Ingeval van POP3
        • Server “mail.ezorg.nl” Poort “995
        • Vink “Voor deze server is een versleutelde verbinding vereist (SSL/TLS)” aan
        • Laat “Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA)  vereisen” uit
      • ingeval van IMAP
        • Server “mail.ezorg.nl” Poort “993
        • Versleutelingsmethode “SSL/TLS
        • Laat “Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA)  vereisen” uit
    • Uitgaande e-mail
      • Server “smtp.zorgmessenger.ezorg.nl” Poort “587
      • Versleutelingsmethode “STARTTLS
      • Laat “Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA)  vereisen” uit
    • Klik op “Volgende”
  • Voer uw wachtwoord in voor het e-mail adres
  • Klik op “Verbinding maken
  • Klik op “Gereed“, uw e-mail account is klaar voor gebruik.
  • U kunt het “Accountinstellingen” venster “Sluiten