1. Home
  2. Ivanti connection toevoegen

Ivanti connection toevoegen

Mogelijk dat na de installatie het connections profiel ontbreekt. (Dit proces kan ook gevolgd worden als het profiel ontbreekt bij een bestaande installatie.)

Deze kunt u eenvoudig handmatig toevoegen door het onderstaande uit te voeren na de installatie:

Klik op de knop met het + teken in de groene ‘Connections’ balk.

Vul in het volgende scherm de velden als volgt in en druk op add.