1. Home
  2. KPN Zorg Messenger
  3. Software integraties
  4. Aan wat voor software kan de KPN Zorg Messenger gekoppeld worden?

Aan wat voor software kan de KPN Zorg Messenger gekoppeld worden?

In principe kan de KPN Zorg Messenger aan ieder extern deelsysteem gekoppeld worden, middels de eigen API.

Het kan bijvoorbeeld handig zijn om een koppeling te maken met uw HIS / AIS / EPD / FACT-bord, om zo communicatie die via de messenger verloopt automatisch te documenteren in dit systeem. Dit scheelt veel handwerk en zorgt ervoor dat uw systeem te allen tijde de meest up to date informatie bevat.

De API toegang is alleen toegankelijk binnen de KPN ZorgCloud (E-Zorg netwerk).

Als u toegang wilt tot deze API kunt u contact opnemen met onze helpdesk via helpdesk@ezorg.nl.