1. Home
  2. Aanvraagformulier E-Zorg E-mailadressen

Aanvraagformulier E-Zorg E-mailadressen

Wist u dat u met een @ezorg.nl e-mailadres veilig kan mailen naar andere zorgverleners die gebruik maken van een @ezorg.nl adres? Een E-Zorg mailadres kan ook worden gebruik voor reguliere mail via het openbare internet naar bijvoorbeeld @hotmail.com, @gmail.com of @planet.nl e-mailadres. Reguliere mail via het openbare internet wordt niet veilig verzonden. Wenst u ook graag deze berichten veilig te verzenden in verband met de privacygevoelige inhoud, vraag dan uw Zorg Messenger account aan.

[gravityform id=”5″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]