1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Welke internet browser werkt het beste met de token?

Welke internet browser werkt het beste met de token?

Om in te loggen op remote.ezorg.nl raden we u aan om gebruik te maken van Microsoft Internet Explorer als browser.

Na het inloggen worden er de eerste keer automatisch een aantal programma’s ge├»nstalleerd (Pulse Secure software). Dit installeren gebeurt vanuit Internet Explorer het eenvoudigst.

In principe werkt het ook met Google Chrome of Firefox en Edge echter houdt u er dan rekening mee dat dit vooral bij de eerste keer inloggen problemen kan opleveren met het installeren van de diverse Pulse Secure software. Zowel Google Chrome, Firefox als Edge voeren niet automatisch de programma’s uit. Deze worden eerst in een map Downloads gezet waar vanuit u zelf deze programma’s dan weer moet uitvoeren.