1. Home
  2. Handleidingen
  3. Remote Access
  4. Remote Access stopt met Java ondersteuning
  1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Remote Access stopt met Java ondersteuning

Remote Access stopt met Java ondersteuning

E-Zorg Remote Access ondersteunt geen Java meer. De software Java wordt gebruikt als middle-ware om vanuit het Remote Access Portal een Remote Desktop (RDP) op te starten.

E-Zorg stopt met de ondersteuning van Java omdat er goede alternatieven zijn. Deze alternatieven zijn veiliger en flexibeler en tevens ontwikkeld op de laatste technieken, zoals HTML5.

Java wordt voornamelijk gebruikt door Apple producten, zoals een MacBook. Java is dus voor het gebruik van E-Zorg Remote Access niet meer nodig op uw Apple. Indien u van een RDP link gebruik maakt vanaf een Apple dan kunt u gebruik maken van het HTML5 alternatief of door in te loggen op de E-Zorg Remote Access vanaf een Windows PC.

Ziet u geen HTML5 link staan dan kunt u deze aanvragen via helpdesk@ezorg.nl. Stuur in dat verzoek uw gebruikersnaam mee en de naam van de RDP link die u wilt omzetten in een HTML5 link.

Zo kunt u de oplossingen herkennen. HTML5 links staan onderaan.