1. Home
  2. Remote Access Token
  3. Het inloggen verloopt anders dan ik gewend ben.

Het inloggen verloopt anders dan ik gewend ben.

Door een update van de Pulse Secure software, op het Remote Access platform van E-Zorg, kan het gebeuren dat tijdens het inloggen er meldingen verschijnen die u niet gewend bent.
De Pulse Secure software kunt u als veilig beschouwen en altijd toestaan.

Als u na deze datum inlogt met uw token dan zal de aanwezige Pulse Secure software op uw computer automatisch worden bijgewerkt.